Sessan berättar...

Jag föddes den 16:e januari 2007. Mitt riktiga namn är Winsome Jam Dream Of Life. Mattarna och husse tyckte att jag var en Princess, som sedan blev Sessan.
Min mamma heter SU(U)CH S VCH Winterbourne Blackberry Jam och pappa heter SU(U)CH Sandscape Highland Light. Jag har sex syskon, fyra systrar och två bröder.

Jag trivs jättebra här på västkusten.  Jag älskar att vara ute i skogen och hoppa i havet när jag blir sugen på ett dopp. Jag följer gärna  med familjen i båten eller bilen. På vintern följer jag med på längdskidåkning, det är roligt, en massa snö och korvgrillning. 

Jag är pigg och glad, älskar att träffa andra hundar och människor och vill gärna lära mig nya saker. Mina mattar har gått en del kurser och det tycker jag är bra. De har lärt sig t ex att lägga spår till mig, ibland får jag leta efter min favoritleksak och ibland blir det blodspår. De har också fått lära sig hur jag skall hitta kantareller, som om det skulle vara svårt... Det jag inte förstår är hur de tror att jag skall byta ut en smaskig kantarell mot en köttbulle. De får väl försöka hitta kantareller själva då om de tycker så mycket om dem.